![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 21 November 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
Witam na sprzedaż mój samochód.
Wszystkie modyfikacje robione w profesjonalnej firmie CTR Tuning. Samochód od pasjonata stan dbd. Olej zmiany co 8tyś km. Wszelkie naprawy robione na czas oraz na częściach z najwyższej półki. Posiadam stos faktur i rachunków na wszystko co zrobiłem. Samochód posiada aktualny przegląd i ubezpieczenie. W moim posiadaniu od 4 lat. Samochód szybki. Rok temu wystartowałem na zlocie Vag-Racing na 1/4 mili osiągając regularnie czas ET13,6 w każdym z 4 przejazdów. Opis: Marka: Seat Model: Ibiza wersja "Sport" Silnik: 1,9 TDI ASZ (130/310) Obecnie 275/455 Wyposażenie: - Climatronic (sprawny, nabity nowa chłodnica klimy kupiona w 2014r) - Elektryczne szyby, - Elektryczne lusterka, - ABS, - fotohromatyczne lusterko wsteczne, - tempomat, - TSC, - ASR, - Seat sound system, - itp.... Zawieszenie: Bilstein B6 na gubej ladze + weitek -30 (dobrze sie prowadzi i fajnie wybiera nierowności) + rozporka seat sport Silnik: - Trubo spręzarka z Audi A6 3.0TDI GTB226VK, - FMIC 450x300x76 z we i wy 3 + orurowanie 2,5" (nierdzewka), - Kolektor ssacy Custom by Sporttig, - Dolot custom : łapak cupra 6l rura 3", - GT głowicy (powiększone kanały dolotowe i wylotowe), - TIP 3", - Map sensor 4 Bar, - DP 2,75", - Wydech 2,5" na 1 tlumiku, - Pompowytryskiwacze Firad HF50. - Zewnętrzna chłodnica oleju firmy Mocal z termostatem, Wnętrze: - Wskażniki: Boost, Temperatura oleju , EGT (STRI) do monitorowania paramaterów silnika, - piękne białe liczniki z modelu FR, - fotele standard sport (nie zniszczone), - dywaniki seat sport. Przeniesienie napędu: - 6 biegowa ręczna skrzynia biegów, - Sprzęgło oraz koło dwu masowe Sharan BTB, Body: Zderzaki Ibiza Cupra, 17" felgi Cupra 6l - opony Bridgestone Potenza Adrenaline re002 (po 1 sezonie) Gril przedni w siatke, (oryginalny dodaje razem z samochodem) Lakier to Eclipse blue ślicznie się mieni. W tamtym roku zrobiona korekta w firmie detailingowej. Wszystko co w samochodzie jest działa. Stan naprawdę bardzo dobry żadne rozlatujące się padło. Samochód kupiłem jako bezwypadkowy i sam żadnego wypadku nim nie miałem. Nigdy mnie nie zawiódł , na obecnym setupie kompletnie bezawaryjny. Przebieg 249tyś. Nie bierze grama oleju , silnik przeglądnięty oraz odświeżony przez CTR Tuning. Cena 22900 PLN (do ewentualnej negocjacji cenowej) Narazie samochód wystawiam na forum za miesiąc trafi na allegro. Kontakt: 606987703 (jak nie odbieram proszę o sms a oddzwonię) Serdecznie zapraszam na oględziny do Rzeszowa. Możliwa zamiana z dopłatą z mojej strony na większy (Passat CC , BMW e60) Foto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- pozdrawiam
Grzesiek |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |